Uw nieuwbouwproject compleet verzorgd

Voor de aanbouw van nieuwe woningen, bedrijfspanden en agrarische gebouwen neemt u contact op met Aannemings- en Bouwbedrijf Zantinge uit Beilen. Vanaf het schetsontwerp tot aan de inbouw van het laatste raamkozijn, voeren wij de werkzaamheden graag voor u uit. U heeft op elk moment van het proces inspraak. Bent u van plan een huis of pand te laten bouwen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ons advies helpt u verder, onze offerte zal u aangenaam verrassen.

Voor particulieren en bedrijven

Aannemings- en Bouwbedrijf Zantinge is ervaren in de bouw van alle soorten panden. Ook hebben wij diverse soorten loodsen gebouwd en sfeervolle, houten gebouwen met een moderne winkeluitstraling. Deze brede ervaring nemen wij uiteraard mee bij het compleet verzorgen van uw bouwproject.

Eigen huis

Bent u op zoek naar een aannemer voor een nieuw huis? Zowel kleine huizen als villa’s zijn voor ons een mooie uitdaging. Wat uw wensen ook zijn, wij maken een prachtig gebouw waar u lang en gelukkig in zult wonen.

Flexibele aannemer

U bepaalt zelf in welke mate u ons bij uw project betrekt. Wilt u door ons het ontwerp laten maken? Dan komen we bij u langs voor een nauwkeurige inventarisatie van uw wensen. Op basis hiervan maken we een eerste schets. We geven u een offerte voor de verschillende bouwwerkzaamheden. Ook dan bepaalt u zelf of u het geheel door ons laat doen, of onderdelen in eigen beheer uitvoert. Wat u ook kiest, over vergunningen hoeft u zich geen zorgen te maken, die regelen wij.