AANBOUW EN VERBOUW in Midden-Drenthe

Zowel voor kantoorpanden als agrarische gebouwen en woningen springt Aannemings- en Bouwbedrijf Zantinge graag voor u in de bres. Van begin tot eind houdt u inspraak in de
werkzaamheden. Wilt u zelf een deel van het bouwwerk uitvoeren? Dat is natuurlijk geen probleem. Door helder en regelmatig overleg verdelen we de taken. U bespaart op die manier flink op de eindfactuur waardoor er meer mogelijkheden ontstaan. Door onze prettige samenwerking maakt u uw dromen waar.


Heeft u verbouwingsplannen? Vraag ons voor advies of een schatting van de prijs.

VERBOUWINGEN EN AANBOUW

Aan- en verbouwingen zijn de kernactiviteiten van Aannemings- en Bouwbedrijf Zantinge. Heeft u plannen om uw woning van binnen aan te passen of te vergroten? Wij werken ze graag samen met u uit. U ontvangt van ons vrijblijvend een offerte op basis van uitgebreid overleg. Uw woonwensen en ons vakmanschap vormen een hecht team. Of het nu om het plaatsen van een dakkapel gaat of om de aanbouw een complete serre. Een afspraak verplicht u uiteraard tot niets.

Wij regelen de administratie


Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over formaliteiten. Wij verzorgen de gehele bouwaanvraag en verdere afhandeling met de gemeente. U houdt daarbij vanzelfsprekend volledige inspraak op het uiteindelijke ontwerp. Door onze ruime ervaring weten we precies waar we moeten zijn en hoe alles het snelst voor elkaar komt. U wilt immers niet maandenlang wachten voordat u zekerheid hebt.

Eigen beheer


Houdt u zelf van klussen en wilt u hier en daar ook werkzaamheden verrichten? Dat is geen probleem. We bespreken uw precieze wensen van tevoren en laten uw gekozen werk verder aan u over. Waar nodig voorzien we u nog van advies. Door geregeld met elkaar te overleggen zorgen we ervoor dat het project gestroomlijnd blijft verlopen en dat we elkaar niet in de weg zitten.

NEEM CONTACT OP

VAKKUNDIG ONDERHOUD AAN UW WONING OF BEDRIJFSPAND

Vroeg of laat heeft elk pand onderhoud nodig. Misschien is er een scheur ontstaan, of is er simpelweg slijtage. Wellicht stapt u in in de trend van de verduurzaming, en wilt u het geheel beter isoleren en energiezuiniger maken. Bouwbedrijf Zantinge voert groot of klein onderhoud snel en goed voor u uit. Wij komen daarvoor graag van tevoren even bij u langs, dan inventariseren we uw situatie. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte.

MAAK EEN AFSPRAAK