Laat uw nieuwbouwproject over aan Bouwbedrijf Zantinge

Voor de aanbouw van nieuwe woningen, bedrijfspanden en agrarische gebouwen neemt u contact op met Bouwbedrijf Zantinge uit Beilen. Vanaf het schetsontwerp tot aan de inbouw van het laatste raamkozijn, voeren wij de werkzaamheden graag voor u uit. U heeft op elk moment van het proces inspraak.

Nieuwbouw voor particulieren en bedrijven in midden Drenthe

Bouwbedrijf Zantinge is ervaren in de bouw van alle soorten panden. Ook hebben wij diverse soorten loodsen gebouwd, en sfeervolle houten gebouwen, die als winkels een moderne uitstraling hebben.

 

Een eigen huis

Bent u op zoek naar een aannemer voor een nieuw huis? Zowel kleine huizen als villa’s zijn voor ons een mooie uitdaging. Wat uw wensen ook zijn, wij maken een prachtig gebouw waar u lang en gelukkig in zult wonen.

 

Flexibele aannemer

U bepaalt zelf in welke mate u ons bij uw project betrekt. Wilt u door ons het ontwerp laten maken? Dan komen we bij u langs voor een nauwkeurige inventarisatie van uw wensen. Op basis hiervan maken we een eerste schets. We geven u een offerte voor de verschillende bouwwerkzaamheden. Ook dan bepaalt u zelf of u het geheel door ons laat doen, of onderdelen in eigen beheer uitvoert. Wat u ook kiest, over vergunningen hoeft u zich geen zorgen te maken, die regelen wij.

Bouwbedrijf Zantinge bij Assen voert uw verbouwingen professioneel voor u uit.