Aanbouw en verbouwingen van Bouwbedrijf Zantinge

Zowel voor kantoorpanden als agrarische gebouwen en huizen springt Bouwbedrijf Zantinge graag voor u in de bres. Van begin tot eind houdt u inspraak in de werkzaamheden. Wilt u zelf een deel van het bouwwerk uitvoeren? Dat is natuurlijk geen probleem.

Verbouwingen en aanbouw

Aan- en verbouwingen zijn de kernactiviteiten van Bouwbedrijf Zantinge. Heeft u plannen om uw woning van binnen aan te passen of te vergroten? Wij werken ze graag samen met u uit. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte voor een plan waar al uw wensen in staan uitgewerkt.

 

Wij regelen de administratie

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over formaliteiten. Wij verzorgen de gehele bouwaanvraag en verdere afhandeling met de gemeente. U houdt daarbij vanzelfsprekend volledige inspraak op het uiteindelijke ontwerp.

 

Eigen beheer

Houdt u zelf van klussen en wilt u hier en daar ook werkzaamheden verrichten? Dat is geen probleem. We bespreken uw precieze wensen van tevoren, en laten uw gekozen werk verder aan u over. Zo nodig krijgt u van ons nog advies.

Wij bouwen, verbouwen en onderhouden panden van elk formaat

Vakkundig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand

Vroeg of laat heeft elk pand onderhoud nodig. Misschien is er een scheur ontstaan, of is er simpelweg slijtage. Wellicht stapt u in in de trend van de verduurzaming, en wilt u het geheel beter isoleren en energiezuiniger maken. Bouwbedrijf Zantinge voert groot of klein onderhoud snel en goed voor u uit. Wij komen daarvoor graag van tevoren even bij u langs, dan inventariseren we uw situatie. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte.